VIP kørsel – eksklusiv transport til dine VIP gæster


Få smuk og velfungerende transport til dine VIP gæster


Med VIP kørsel er du sikker på, at dine vigtige forretningsforbindelser og kunder får en god service og behagelig transport.

Du kan få hentet dine VIP gæster i lufthavnen, du kan arrangere en rundtur i byen, eller give dem eksklusiv transport fra hotel til arrangement. Hvor du måtte have behov for ekstra service og opmærksomhed, der yder vi det bedste for dig og dine gæster.

Du giver dine VIP gæster en personlig og professionel oplevelse med VIP kørsel i en smuk og velindrettet Rolls Royce, Jaguar Daimler eller Bentley Mulsanne. Alle biler er velholdte og gennemført i stilen, med læderindtræk og lækre detaljer.

Bestil VIP kørsel i formularen her på siden

VIP kørsel med fuld service


Du får garanti for høj service og sikker transport, da VIP kørsel altid foregår med vores mest erfarne, høflige og uniformerede chauffører. De er behjælpelige med det meste, herunder hjælp med bagage og lignende.

Vi medvirker til at oplevelsen og besøget huskes, og at kunderne oplever, at der er taget et personligt og individuelt skridt for at yde dem høj service, høj komfort og gode oplevelser. Dine VIP gæsters oplevelse af transporten reflekterer på din forretning, og det ansvar er vi os bevidst og kan til enhver tid leve op til.

Med VIP kørsel får du præcision, tryghed i din aftale med os, samt mulighed for fast pris. På den måde undgår du økonomiske overraskelser. Du kan altid stole på, at vi er der til tiden og overholder alle aftaler.

Få et uforpligtende tilbud på VIP kørsel her
 

Klik her for at se vores eksklusive BENTLEY MULSANNE til VIP kørsel

Send mig venligst et tilbud
Navn og efternavn:
*
E-mail:
*
Telefon (dag og aften):
*
Dato for ønsket Limousinekørsel:
*
Anledning:
*
Beskrivelse af dit arrangement:
*
Særlige ønsker:
 
* Skal udfyldes
Jaguar House Limousinekørsel | St. Rørbækvej 20 | 3600 Frederikssund | Tlf.: +45 47314160 | info@jaguarhouse.dk