Herunder finder du private billeder
- indsendt af vores gæster

Limousinekørsel Gæstebog


Har du kørt med en af vores chauffører, så håber vi du vil dele dine oplevelser med andre. Skriv i vores limousine gæstebog.
Dit navn:  
Din kommentar:  
02-06-2014
Rebecca og Karsten:
Kære Bjørn. Vi takker meget for din fornemme kørsel og din adfærd - det var med til at gøre vores dag speciel og helt uforglemmelig.
05-09-2013
Camilla og Teis :
Vi blev gift i Risskov kirke d.10/8-13, og havde en helt fantastisk dag. Dagen var helt igennem perfekt, og prikken over i'et, var den fantastiske Rolls Royce, som vi havde hele dagen. Vi ville gerne holde et klassisk bryllup, og så er der jo ingen vej uden om en Rolls Royce. Chaufføren Kim, ydede en service, hjælpsomhed og fleksibilitet, der var over al forventning. Alt fungerede, og Vi har kun positive ord om Kim og Jaguar House.
Bilen var, ligesom bruden, verdens smukkeste, og dagen var helt perfekt på alle måder.
Tak for en sevice og kvalitet, der bare har været helt i top.
Vi vil til enhver tid anbefale Jaguar House
08-09-2012
Louise & Gabriel:
Vi blev hentet til vores bryllup den 18. august 2012 af den fede Benley Corniche (åben). Chaufføren og bilen var helt i top og bidrog til at vi havde en fantastisk tur - vi følte os helt kongelige! Chaufføren var så sød at tage mange billeder af os og var generelt helt fantastisk serviceminded. De bedste anbefalinger! Louise & Gabriel
24-08-2012
Mette:
Hej Jaguar House .
Vi holdt bryllup den 12 August og vi blev hentet af jeres flotte Bentley.
Chaufføren var bare helt super og med på det hele og vejret var skønt så vi kunne køre med toppen nede så alle kunne se os . Så vi takker mange gange for at i var med til at gøre vores store dag til noget helt særligt .
Mange hilsner fra Mette Wede og Niels Nielsen
03-07-2012
Mikkel:
Hej Johnnie!
Stor, stor ros til verdens fedeste chauffør. En klar stjerne på en i forvejen strålende dag!! Der kan ikke sættes en finger på hverken bil eller chauffør, set selv med meget kritiske øjne. 110 % i orden!!
Tak Johnnie og JaguarHouse!
I kan klart anbefales!!
Kh
Jeanette og Mikkel Jørgensen
Ps Johnnie tog nogen rigtig,rigtig gode billeder!!
06-06-2012
Fotograf Lars Sohl :
Hej Johnnie J
Tak for din hjælp ved Malene og Lasses bryllup. Kanon fotograf assistent med ideer og ingen smalle steder ved at parkerer midt på en skov sti og hjælpe med at få MTB'er dirigeret uden op optagelsen.

;)

Lars Sohl
Fotograf
30-05-2012
Susanne og Ronni Christiansen:
Kære Jaguar House
Vi holdt vores bryllup d. 19.Maj 2012, og have en helt uforglemmelig dag,vores chauffør var en behagelig mand ,han var god til vores drenge, han holdt et godt øje til vores den mindste dreng, som synes det var en fed Rolls, vi blive hentet i .
24-04-2012
Sanne&Claus Sørensen:
Kære Jaguar House
Vi blev gift fredag d. 30 marts 2012 og havde lejet en af jeres fantastiske og smukke biler.
Vi havde en fuldkommen uforglemmlig dag, og den oplevelse at komme ud og kører i så smuk en bil var helt fantatsik.
Det var en super dygtig chauffør som kom og hentede bruden og som senere kørte os til feststedet. Denne chauffør var helt klart med til at gøre vores dag uforglemmelig og smuk.
Med venlig hilsen fra
Sanne&Claus
16-10-2011
Anne - Mette Kjær:
Kære Jaguar House
 
Vi havde en fantastisk dag, ikke mindst takket være den smukke bil og den ualmindelig venlig og hjælpsom chauffør, som bare havde tjek på det. Bilen er naturligvis værd at fremhæve, men en lige så stor fornøjelse var chaufføren, som også agerede hjælper med kjolen, slør m.v.
 
Jge vedhæfter et par billeder, men har lidt flere, som også er meget smukke, hvor vi sidder inde i bilen og står ved siden af den. Skal dog lige grave i arkiverne.
 
Men, alt i alt kan jeg kun sige, at det var 100% det værd at hyre jer, og brylluppet have bare ikke haft det samme "touch" af eventyr, havde I ikke været der.
 
De bedste hilsner
 
Anne-Mette og Michael
21-09-2011
Robert Rasmussen:
Vi fik en fantastisk oplevelse i jeres flotte Bentley på vores bryllupsdag d. 20-08-2011. Aldrig har vi siddet så godt og bilen var med til at skabe de perfekte rammer på vores fotoshooting..

Chaufføren var meget serviceminded og håndterede hele arrangementet med stor professionalisme. En stor tak til ham på dagen!

Hilsen

Christine og Robert Rasmussen
11-06-2011
Uffe Mygind Krempel:
Tusind tak for en yderst professionel service i forbindelse med vores bryllup den 4. juni 2011 i Nivå/Rungsted.

Det var en fantastisk flot bil. Stor ros til chaufføren, der var særdeles vidende, opmærksom og meget behagelig at køre med.

Vi kan varmt anbefale jer og håber, at vi selv får mulighed for at køre med jer igen en dag.

Mange hilsener

Henriette og Uffe Mygind Krempel  
31-05-2011
Morten Grothe-Kræmmergaard:
Mange tak for den fine køretur i strålende solskin - fantastisk Rolls, lun chauffør og sublim service.

Den perfekte kick-off til vores bryllupsmiddag ved vandet.

Mange hilsener

Helle & Morten Grothe-Kræmmergaard
31-05-2011
Morten Grothe-Kræmmergaard:
Stor ros for både Rolls, chauffør og service til vores bryllup den 7. maj.
En skøn måde at ankomme til vores bryllupsfest på.

Mange hilsener

Helle & Morten Grothe-Kræmmergaard
18-05-2011
Frank Castella:
Tusinde tak for perfekt service ved vores bryllup d. 7 maj,
rigtig dejlig og behagelig chauffør med byens bedste service..!
Den 2 farvet Roll´s var det helt rigtige at ankomme i på Hotel D´angleterre, og den slog også benene væk på min smukke brud...
Vi vil varmt anbefale jer hvis vi få muligheden få det.

Med venlig hilsen

Stephanie og Frank Castella
14-04-2011
Josephine, Thomas & Stine:
Med indsendte billeder vil vi sige jer mange tak for en rigtig flot køretur den 8. april 2011 - sikken en bil, sikken en chauffør og sikken en oplevelse.

Vi vil aldrig glemme den fine oplevelse, som blev den flotteste optakt til vores galla-fest.
28-08-2010
Michael Rosenkvist:
Tak for en formidabel flot limousinetur igennem Sorø by, ved vores bryllup den 7. august 2010. Bilen præsenterede sig flot, både ved kirken, ved søen og ved restauranten. Chaufføren understregede det eksklusive look, med sin flotte uniform og sin yderst professionelle fremtræden og kørsel. Den sorte og sølvfarvede Rolls var det perfekte valg, og var i høj grad med til at skabe de perfekte rammer om vores dag og fest. Vi vil anbefale Jer til andre, og håber selv at få mulighed for at bruge Jer igen. De bedste hilsener fra brudeparret Anne Dorte og Michael Rosenkvist
31-07-2010
Jens og Eva:
Kære navnesøster. ;o)

Vi var så heldige at kunne køre I Jeres sorte Rolls Royce Silvercloud III til vores bryllup d. 10/7-10. Det var en fantastisk oplevelse og servicen var helt i top. Virkelig sød chauffør der hjalp med det hele - ind og ud af bilen, holde taske og hældte champagne op. Der var ingen smalle steder. ;o)

Vi vender helt sikkert tilbage en anden god gang og anbefaler Jer gerne til andre.

Sommerhilsener fra de glade nygifte
Jens og Eva, Frederiksberg
29-07-2010
Søren og Christel:
Kære Eva

Tak for en rigtig god service i forbindelse med valg af bil til vores bryllup den 7. august 2010 - vi glæder os rigtig meget til at blive kørt i den sorte Rolls Royce

Hilsen Søren og Christel, Rågeleje
Jaguar House Limousinekørsel | St. Rørbækvej 20 | 3600 Frederikssund | Tlf.: +45 47314160 | info@jaguarhouse.dk