Bryllupskørsel opleves flottest i en smuk Royal Rolls Royce

Bookmark and Share


Bryllupskørsel efter vielsen


Sæt prikken over i’et på jeres store romantiske dag, med bryllupskørsel i en flot, klassisk Rolls Royce. 

Med bryllupskørsel bliver I hentet ved kirken i en elegant Rolls Royce Silver Cloud, og kørt til fotografering, reception eller direkte til fest. Vil I benytte bilen til selve fotograferingen, er I meget velkomne. Den udgør en smuk baggrund for bryllupsbilledet og sætter stemningen.

Rolls Roycen bliver kørt af en professionel chauffør i en ulastelig uniform. Han hjælper gerne med at få jeres dag til at blive en endnu bedre oplevelse. Du kan læse mere i vores gæstebog, om hvordan andre kunder har oplevet den store dag, og se deres private billeder fra dagen og bryllupskørselen.

Bestil bryllupskørsel i kontaktformularen her på siden

Ønsker I brudekørsel, hvor bruden bliver hentet hjemme og kørt til kirke, så kan vi også sørge for det. Chaufføren venter til vielsen er færdig og kører herefter brudeparret hvorhen I måtte ønske det. Her læser I mere om brudekørsel.

Bryllupskørsel gør ethvert bryllup højtideligt og flot. Samtidig er det dejligt blot at læne sig tilbage og nyde dagen. Fortæl os jeres ønsker til den store dag, så sender vi et uforpligtende tilbud på jeres bryllupskørsel.

I har også mulighed for at vælge andre flotte biler end Rolls Royce. Se f.eks. billeder af vores Bentley Mulsanne eller Chrysler New Yorker. Chrysler’en er lidt mere fræk, men der er stadig rigtig god plads til brudekjole og opsat hår. Bilen er klassisk 50’er stil, med masser af personlighed, og giver et andet look til jeres bryllupsdag.

Klik her og få et tilbud på jeres bryllupskørsel »
Send mig venligst et tilbud
Navn og efternavn:
*
E-mail:
*
Telefon (dag og aften):
*
Dato for ønsket Limousinekørsel:
*
Anledning:
*
Beskrivelse af dit arrangement:
*
Særlige ønsker:
 
* Skal udfyldes
Jaguar House Limousinekørsel | St. Rørbækvej 20 | 3600 Frederikssund | Tlf.: +45 47314160 | info@jaguarhouse.dk